Advanced Open Water

€ 289,00
In stock
SKU
Advanced Open Water

De PADI Advanced Open Water Diver is ontworpen om je onderwaterkennis en -vaardigheden te verbeteren. Je kunt je direct inschrijven nadat je je PADI Open Water Diver-brevet hebt behaald, ongeacht je vaardigheidsniveau. De cursus helpt je vertrouwen in navigatie op te bouwen, je drijfvermogen te verfijnen en je kennis te laten maken met verschillende duikactiviteiten zoals wrakduiken, nachtduiken of onderwaterbeelden. Na het voltooien van je eLearning, maak je vijf Adventure Dives: een diepe duik (verder dan 18 m / 60F), een navigatieduik en drie extra Adventure Dives naar keuze om je certificering te behalen. * Dit cursusgeld dekt theoretische training, assessments en certificeringskaart en de praktische trainingskosten..

Ontdekken, Plezier hebben, Ervaren

Daar draait het in de PADI Advanced Open Water Diver-cursus om. Je hoeft niet “gevorderd"(Engels: advanced) te zijn om deze cursus te volgen. Hij is bedoeld om jou te laten vorderen met duiken, zodat je er direct nadat je het PADI Open Water Diver-brevet hebt gehaald mee kunt beginnen. De cursus helpt je door middel verschillende Adventure-duiken meer zelfvertrouwen op te bouwen en je duikvaardigheden uit te breiden. Je kunt verschillende specialty's uitproberen en doet onder begeleiding van je PADI-instructeur meer ervaring op. Je logt de duiken en ontwikkelt vaardigheden, en vindt nieuwe manieren om plezier te halen uit het duiken.

Ontvang vrijstelling! Elke Adventure-duik telt mee als eerste duik van de betreffende PADI Specialty Diver-cursus. Heb je al een specialty-cursus gevolgd, bespreek dan met je instructeur of die als Adventure-duik kan meetellen

Voor wie is deze cursus bedoeld?

PADI (Junior) Open Water-duikers die ten minste 12 jaar oud zijn mogen zich voor de Advanced Open Water Diver-cursus aanmelden. Duikers die jonger zijn mogen alleen aan bepaalde Adventure-duiken deelnemen. Vraag dit na bij je PADI-instructeur.

Als je al een Adventure Diver bent, hoef je nog maar twee extra Adventure-duiken te doen om in aanmerking te komen voor het Advanced Open Water Diver-brevet.

Write Your Own Review
You're reviewing:Advanced Open Water
. Copyright © Discovery Diving Hardinxveld